Vanaf groep 4 schrijven de leerlingen met een vulpen. De leerlingen van groep 4 krijgen deze van school. De leerlingen in de hogere groepen hebben op De Marke/De Meent een goede vulpen van school gekregen toen zij in groep 4 zaten (of later). Eind vorig schooljaar hebben zij hun pen mee naar huis genomen. We willen graag dat zij maandag hun schoolpen weer meenemen. Is de schoolpen kwijt of stuk, dan kunt u zelf in de winkel een kwalitatief goede vulpen kopen (laat u adviseren door bv. Boomker of Bruna) of bij juf Willy of meester Hendrik voor € 5,00 een nieuwe schoolvulpen kopen (deze zijn in bestelling, komen in de loop van volgende week binnen). In groep 3 schrijven de leerlingen met potlood.